Home   |   Menukaarten   |   Arrangementen   |   Agenda   |   Nieuws   |   Contact Reserveren
JE BENT HIER:  HOME  >  FOODBOXEN  >  CERVANTES@HOME

CERVANTES@HOME

Cervantes komt graag bij jullie thuis! Geniet van een Spaanse avond met de tafel vol tapas en heerlijke sangria erbij. We hebben voor jullie een proeverijmenu samengesteld met allerlei vlees-, vis- en vegetarische gerechtjes. Het is dé manier om kennis te maken met de gastronomische gewoontes van de verschillende Spaanse streken. Heerlijk om samen van te genieten als diner of met meerdere mensen voor bij de borrel.

Bestel nu Cervantes@Home voor 30 euro per persoon. Het menu bevat wisselende warme en koude tapas; de warme gerechten kunt u simpel thuis afmaken. Denk aan heerlijke Spaanse kazen en vleeswaren, ovengeroosterde tostadas met wisselende topping, klassieke albóndigas, patatas bravas (spaanse aardappeltjes met tomatensaus en aoili) en nog veel meer lekkers! Bekijk de menukaart voor een impressie van de tapas die we op dit moment serveren!

Kies tussen rode, witte, rosé of alcoholvrije sangria om de avond compleet te maken! Bestellen kan tot een dag van tevoren. U kunt het menu koud komen afhalen tot 17.00. 

 

 

foodboxen
foodboxen"
foodboxen

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA